Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Mestech Technology 86-755-26410170 stanley@mestechs.com.cn

Fabrieksreis

Vraag een offerte aan
Thuis -

Mestech Technology Fabrieksreis

lopende band

Ons gebied van de productiefabriek komt tot 6900 vierkante meters, geregistreerd kapitaal tot 10 miljoen yuans. Wij hebben 400 werknemers, met inbegrip van 45 technici van het productiebeheer, die rijke ervaring in elektronische kaartverwerking en productie hebben.

 

Mestech Technology fabriek productielijn 0

 

Mestech Technology fabriek productielijn 1

 

Wij hebben 5 van de volledig automatische flardreeksen productielijn van FUJI/YAMAHA (FUJI/YAMAHA), sluiten 10 reeksen productielijn, 4 reeksen assemblage aan en testproductielijn, 2 reeksen volledig automatische drie met een laag bedekkend productielijn, en de productielijn nog breidt, kan het gehele proces van PCBA-productietaken voltooien uit. Hoofdmateriaal: automatische de drukmachine van het soldeerseldeeg, SMT-machine, automatische optische detector (AOI), het lassenmachine van de hete luchtterugvloeiing, de machine van het golflassen, online meetapparaat (ICT), ultrasone schoonmakende machine, Röntgenstraaldetector, elektronisch testmateriaal, professionele productie van computerproducten, communicatie producten, netwerkproducten, controleproducten, voeding, omschakelaarsproducten, evenals de vervaardiging en de verkoop van allerlei elektronische raad, de maandelijkse productiecapaciteit van 800 k.

 

Mestech Technology fabriek productielijn 2

 

Mestech Technology fabriek productielijn 3

 

Mestech Technology fabriek productielijn 4

 

Wij hebben het kwaliteitsbeheersysteem in strikte overeenstemming met de vereisten van ISO9001-norm, gevestigd en ISO9001 verkregen: van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2015 het de erkenningscertificaat dat door het UK UKAS en de V.S. RAB geregistreerde intertek organization.ISO 14000/2015 het milieucertificaat wordt verstrekt van de beheersysteemerkenning dat door het UK UKAS wordt verstrekt en de V.S. RAB registreerde intertek; Ontving het certificaat van IATF16949: beheersysteem van de het productkwaliteit van 2016 het automobiel van nsf-ISR. Tegelijkertijd in strikte overeenstemming met de normen van de kwaliteitscertificeringcentrum van China om een 3C-product certificatiesysteem op te zetten.

 

Mestech Technology fabriek productielijn 5

 

Mestech Technology fabriek productielijn 6

 

 

OEM / ODM

 

Samenwerkingswijze

Door de diepgaande samenwerking door twee soorten aangepaste de dienstpartners te volgen, heeft Mestechs een oplossing met marktwaarde gevormd.

I. universele Samenwerking
a. Ontwikkel verder de industriële ingebedde modules van Mestechs en integreer hen in oplossingen voor de vereisten van de plaatstoepassing van eind - gebruikers.
b. gebaseerd op concepten en partner-specifieke eisen ontwerpt Mestechs en ontwikkelt aangepaste producten.

II. bijkomende Samenwerking
De partners kunnen speciale technologieën in hun hand integreren en met Mestechs volgens de werkelijke vraag samenwerken.

R & D

 

Met het principe van Kwaliteit betaalt Eerste Mestechs bijzondere aandacht aan technische innovatie en kwaliteitscontrole.

Wij hebben de voldoende internationale standaardinstrumenten van China de prima ingenieurs en voor productontwikkeling, het testen en productie.