Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Mestech Technology 86-755-26410170 stanley@mestechs.com.cn

Vraag een offerte aan
Thuis - Over ons -

Geschiedenis

 • CHINA Mestech Technology Bedrijfsprofiel
 • CHINA Mestech Technology Bedrijfsprofiel
 • CHINA Mestech Technology Bedrijfsprofiel
 • CHINA Mestech Technology Bedrijfsprofiel
Mestech Technology
 • Type Business

  Fabrikant

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,Zuid-Amerika,West-Europa

 • Merken

  MESTECHS

 • Jaarlijkse omzet

  1,000,000-2,000,000

 • Opgericht Jaar

  2005

 • Export pct

  70% - 80%

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-755-26410170

Inleiding

De Mestechstechnologie is een high-tech bedrijf dat in netwerk/communicatietechnologieontwikkeling professioneel is. Wij concentreren ons op de mededelingen van de machtslijn, de breedbandtoegang van DSL/GPON, industriële 3G/4G/LTE-routers, 1000M/10000M Ethernet schakelaars enz., die op spoorweg, mijn, vervoer, machtslijn en andere industriële gebieden gebruikten; Wij concentreren ons bij het verlenen van de aangepaste diensten en oplossingen voor de industrievereiste. Rendabele communicatie technologie en oplossingen verstrekken is ons doel. Wij hebben een professioneel R&D-team met efficiënt, systematisch en gestandaardiseerd beheer, en dat met efficiënte ontwikkeling, onafhankelijke productie, de uitstekende naverkoopdienst. Wij besteden aandacht op productontwerp en kwaliteit, met moderne beheerstechnologie en perfect verbeter opleiding. Wij hebben bijna 4000 vierkante meters van productie-installatie, die met allerlei automatisch verwerkingsmateriaal worden uitgerust zoals de machine van hoge snelheidssmt, golf het solderen, terugvloeiing het solderen, enz., en de introductie van internationaal geavanceerd niveau van professionele productielijn, gebruiken wij de strikte overeenstemming met het ISO9001-kwaliteitscertificeringsysteem om onze verrichting te bevorderen.

Onze producten worden wijd gebruikt in communicatie test, de monitor van het spoorverkeer, geologisch vooruitzicht, mijnbouw, elektriciteit, diepzee visindustrie, enz., en wij zijn met succes uitgevoerd naar Duitsland, Nederland, Frankrijk, Hongarije, Verenigde Staten, Canada, Australië, Zweden, het UK, Korea, Zuid-Afrika, Spanje, Brazilië, Finland, Italië etc…. Onze uitstekende producten en professionele dienst worden altijd de verenigbare goedkeuring.

Wij hebben een consensus met McAfee op high-end routerproducten bereikt, verstrekkend aangepaste producten, modulariserend de communicatie toegang van high-end veiligheidsrouters, verbeterend multifunctioneel van high-end veiligheidsrouters, en gezamenlijk bevorderend de verdere ontwikkeling van high-end veiligheidsrouters.

 

Geschiedenis

MESTECHS werd opgericht in 2008. Wij hebben ons bij de ontwikkeling van industriële netwerk communicatie middleware & de aanpassing geconcentreerd.

CHINA Mestech Technology Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Wij kunnen steekproeven, het testen, aangepast ontwerp en andere diensten, evenals kant en klare dienst verlenen.

CHINA Mestech Technology Bedrijfsprofiel 0

CHINA Mestech Technology Bedrijfsprofiel 1

CHINA Mestech Technology Bedrijfsprofiel 2

CHINA Mestech Technology Bedrijfsprofiel 3

Ons Team

Wij hebben een professioneel R&D-team met efficiënt, systematisch en gestandaardiseerd beheer, en dat met efficiënte ontwikkeling, onafhankelijke productie, uitstekende pre-sales en de naverkoopdienst.

CHINA Mestech Technology Bedrijfsprofiel 0

Samenwerkingswijze

Door de diepgaande samenwerking door twee soorten aangepaste de dienstpartners te volgen, heeft Mestechs een oplossing met marktwaarde gevormd.

I. universele Samenwerking
a. Ontwikkel verder de industriële ingebedde modules van Mestechs en integreer hen in oplossingen voor de vereisten van de plaatstoepassing van eind - gebruikers.
b. gebaseerd op concepten en partner-specifieke eisen ontwerpt Mestechs en ontwikkelt aangepaste producten.

II. bijkomende Samenwerking
De partners kunnen speciale technologieën in hun hand integreren en met Mestechs volgens de werkelijke vraag samenwerken.

Met het principe van Kwaliteit betaalt Eerste Mestechs bijzondere aandacht aan technische innovatie en kwaliteitscontrole.

Wij hebben de voldoende internationale standaardinstrumenten van China de prima ingenieurs en voor productontwikkeling, het testen en productie.

 

CHINA Mestech Technology Bedrijfsprofiel 1

 

CHINA Mestech Technology Bedrijfsprofiel 2